Klassieke woningen in de dorpskern van noordwijk

Julianahof

julianahof noordwijk

In het centrum van Noordwijk zijn wij voornemens 15 woningen te realiseren met een klassieke uitstraling en een sterke focus op duurzaamheid.

In voorgaande plannen werd uitgegaan van 17 woningen. Naar aanleiding van de ter visie legging van het voorontwerp bestemmingsplan zijn meerdere inspraakreacties door omwonenden ingediend. Op basis van deze reacties is het oorspronkelijke plan aangepast.

Onlangs heeft er een informatieavond voor de buurt plaatsgevonden. Hieronder kunt de presentatie, die deze avond is getoond, downloaden.

Presentatie downloaden
10 sociale huurwoningen

Binnen dit project worden tien sociale huurwoningen gerealiseerd die door woningcorporatie STEK worden afgenomen. Door de rug-aan-rug uitvoering van deze sociale woningen ontstaat er als het ware een bollenschuur en wordt er een open en ruimtelijke uitstraling in het gebied gecreëerd.

5 vrije sector woningen

Daarnaast worden er nog vijf vrije sector koopwoningen gerealiseerd. Deze worden uitgevoerd als drie geschakelde vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een kapwoningen.

Ben u benieuwd naar het voorlopige ontwerp van het plan Julianahof Noordwijk? Download deze dan via onderstaande knop. Let op: dit betreft een eerste aanzet en kan nog wijzigen.

Voorlopig ontwerp

Voorlopige planning

4de kwartaal 2023

Terinzagelegging ontwerp bestemmingsplan

2de kwartaal 2024

Terinzagelegging definitief bestemmingsplan

2de kwartaal 2024

Indiening Omgevingsvergunning

3de kwartaal 2024

Start verkoop 5 koop woningen

3de kwartaal 2024

Terinzagelegging Omgevingsvergunning

4de kwartaal 2024

Start sloopwerkzaamheden

1ste kwartaal 2025

Start Bouw

Uw mening telt

Wilt u zich aanmelden om op de hoogte te blijven van de voortgang rondom project Julianahof? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief en wij sturen regelmatig een update.

Uw mening telt

Stel uw vraag

v.l.n.r. Jan van Duijn, Marjolien van Woudenbergh, Benjamin van Duijn, Jaap van Rhijn en Kevin Hofman

Van Rhijn Projectontwikkeling

Over de ontwikkelaar

Binnen de projectontwikkeling focussen wij niet alleen op de eigen locatie en woonbehoeften van toekomstige bewoners, maar proberen wij ook altijd te zoeken naar projecten die iets toevoegen aan de omgeving en meerwaarde bieden voor omwonenden. Soms horen hier out-of-the-box oplossingen bij die omvangrijke of complexe projecten mogelijk maken.

Ons team van vijf projectontwikkelaars is dag in dag uit op zoek naar de mooiste locaties en kansen. Daarmee is ‘Julianahof Noordwijk’ één van deze locaties.

Van grond naar idee

Van idee naar plan

Van plan naar realisatie

Een thuis voor de toekomst

Van Rhijn Projectontwikkeling
Valkenburgseweg 62
2223 KE Katwijk

t: 071 40 160 41
e: info@vrbkatwijk.nl
w: vanrhijnbouw.nl

Privacyverklaring

Website door
Buro Brein

© 2024 Van Rhijn Projectontwikkeling

Belangrijke update!

 Door het college van de gemeente Noordwijk is het plan Julianahof vrijgegeven ter inzage. Uiteraard willen wij deze informatie graag met u delen. Via onderstaande link kunt u deze bekijken. Het plan ligt voor een periode van zes weken (27/12/2023 – 6/2/2024) ter inzage.

Bekijk plan